Objednávky přijaté od 12.12. odesíláme až v lednu 2019. 
0 Kč

Recenze


100 %
recenze

Naprosto unikátní možnost vybrat si svůj druh kávy či čaje a jeho přísad. Navíc když si člověk přidá vlastní text a fotografii, vznikne naprosto univerzální a překrásný dárek. Ano, cena je poněkud vyšší, ale za ten úsměv na tváři obdarovaného to určitě stojí :)

Recenze z Heureka
14.10.2018


100 %
recenze

Zboží bylo rychle a včas dodáno. Určitě doporučuji!!!

Recenze z Heureka
15.10.2018


100 %
recenze

Objednávali jsme poprvé a byli jsme velmi spokojeni :o)

Recenze z Heureka
12.10.2018


100 %
recenze

+ Rychlost
+ Možnost namíchání produtku na míru
+ Možnost vlastního designu obalu
+ Velký výběr

Recenze z Heureka
09.10.2018


100 %
recenze

+ Rychle dodání.

Recenze z Heureka
06.10.2018


100 %
recenze

Výborný nápad na dárek, rychlá reakce obchodu, maximální spokojenost.

Recenze z Heureka
04.10.2018


100 %
recenze

Doporucuji. Originalni napad, rychle jednani. Kava krasne voni i přes obal :-D

Recenze z Heureka
27.09.2018


100 %
recenze

+ Originalni darek s vlastnim vyberem typu a druhu caju a kav a vlastni nazev a etiketa...kvalitni produkty

Recenze z Heureka
26.09.2018


100 %
recenze

Jednoduchý postup při zadávání zakázky, rychlá odezva obchodu, dodržen slíbený termín dodání. Co více si může zákazník přát :-)

Recenze z Heureka
21.09.2018


100 %
recenze

+ Skvělé balení
+ Kvalitní káva
+ Rychlost dodání

Recenze z Heureka
18.09.2018


100 %
recenze

+ Vstřícné a ochotné jednání. Rychle jednání.

Recenze z Heureka
10.09.2018


 

Jsem spokojená. Jeden den objednáno a po zaplacení jsem měla kafíčko doma.

Recenze z Facebooku
31.08.2018


 

Objednala jsem dceři k narozeninám čaj, je spokojená, chuť podle jejich představ, rychlost dodání výborná, určitě objednám znovu, jako dárek je výborný ...děkujeme

Recenze z Facebooku
27.08.2018


 

+ Skvělý výběr

Super nápad,originální dárek pro paní učitelky a rychlost dodání exelentni

Recenze z Facebooku
31.08.2018


 

Obavam se, ze to byl tak dobry darek, ze se stane kazdorocni tradici .

Recenze z Facebooku
30.08.2018


 

+ Velký výběr krásného zboží

Vše proběhlo rychle a v pořádku.

Recenze z Facebooku
20.07.2018


 

+ Rychlé dodání

Káva je moc dobrá, Dostala jsem k narozeninam...uzasny, dekuji!

Recenze z Facebooku
18.07.2018


 

Velmi rychlé doručení, i přes problémy na straně doručovací služby, dorazilo zboží včas na narozeniny a to jen  díky velmi ochotné slečně z kafčo/čajda tuším že se jmenovala Karolína a vše s doručovací službou dohodla tak, aby byl náš dárek předán včas. Mohu jen doporučit

Recenze z Facebooku
15.07.2018